Algemeen

Hoe kan ik mijn website promoten?

Het promoten van een website. Het is bijna een vak apart te noemen. Allereerst moet u natuurlijk een website hebben die te promoten is. Dan gaat het dus om een goede website. Is die website aantrekkelijker voor de bezoeker om te bekijken en zou de bezoeker terugkomen? Als alles klopt aan uw website en u bent tevreden, dan is het slim om uw website te gaan promoten. Wij vertellen u hoe slim u het slimst de website kunt gaan promoten in de volgende alinea’s

website promotie

U kunt op verschillende manieren uw website promoten. Promoten gaat meestal in de vorm van reclame. U kunt een reclamecampagne starten voor uw website. Een belangrijk middel is de banner. Een banner is een stukje informatie om uw site te promoten. Dit verschijnt boven, onder, link of rechts van een website. Mensen die de site bezoeken waar uw banner op staat, zullen er op kunnen klikken, waardoor ze direct naar uw site worden doorgestuurd.

De voornaamste oorzaak voor het gebrek aan bezoekers ligt aan te weinig (goede) inhoud op een website. Het is erg belangrijk om veel pagina’s te hebben die gerelateerd zijn aan uw onderwerp met daarop genoeg, unieke content (denk aan minimaal vierhonderd woorden per pagina). Toen ik een videologo maakte voor Snapbacks.nl was dat mijn grootse tip aan hen: meer content, meer details.

Het is ook voornamelijk van belang dat uw website geoptimaliseerd is voor de zoekmachines. Als u dit niet doet, dan kost u dit gegarandeerd een heleboel bezoekers. De belangrijkste punten om uw website te optimaliseren zijn het gebruiken van de juiste keywords, alt tekst bij plaatjes en goede content op de pagina’s. Iedere pagina van uw website dient apart geoptimaliseerd te worden.